“Çorum’un suyu hem kaliteli, hem güvenli”

Belediye Başkanı Zeki Gül, Çorum protokolüne Çorum BelediyesiScada Kontrol Merkezi tanıtılarak merkezde yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Çorum Valisi Necmeddin Kılıç, Belediye Başkanı Zeki Gül, Cumhuriyet Başsavcısı Ömer Faruk Yurdagül, İl Jandarma Komutanı Kd. Alb. Abdurrahman Başbuğ, İl Emniyet Müdürü Murat Kolcu, Çorum Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Çetin Başaranhıncal ve bazı mahkeme başkanları, Çorum Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü’ne bağlı Laboratuvar ve Scada Kontrol Merkezi’nde incelemelerde bulundu.

Protokol üyelerine Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü’ne bağlı Laboratuvar ve Scada Kontrol Merkezi hakkındaki bilgiyi Su Müdürü Zübeyir Tuncel verirken, ziyarette birimden sorumlu Belediye Başkan Yardımcısı Alper Zahir de hazır bulundu. Edinilen bilgiye göre, protokol mensuplarına Çorum’da içme suyunda yapılan çalışmalar anlatıldı. Laboratuvar ve Scada Merkezi’nde bulunan son teknoloji cihazlar tanıtıldı. Şehir şebeke suyunun son derece sağlıklı ve kaliteli olduğu ve güvenle içilebileceği bilgisi verildi.

Ziyarette ayrıca protokole şebeke suyu ikram edildi.

27 Mart 2018