Buhara 5. Cadde’de asfalt çalışması tamamlandı

Belediyemiz, Buharaevler Mahallesi Buhara 5. Cadde ve Buhara 2. Sokakta yol yenileme ve asfalt çalışması yaptı.

Şehrin muhtelif yerlerinde altyapı ve üstyapı çalışmalarını aralıksız sürdüren belediyemiz, Buharaevler Mahallesi Buhara 5. Caddenin ve Buhara 2. Sokağın asfalt serimini tamamladı. 200 metre uzunluğunda, 11 metre genişliğinde olan Buhara 5. Caddeye toplamda 740 ton asfalt serimi gerçekleştiren belediyemiz, Buhara 2. Sokağa da 280 metre uzunluğunda 13 metre genişliğinde 829 ton asfalt serimi gerçekleştirdi. Altyapı ve asfalt işlerini kısa sürede bitiren belediyemiz yolu kullanıma açtı. Bölge sakinleri, şehrin trafiği noktasında büyük öneme sahip olan Buhara 5. Cadde’de ve Buhara 2. Sokakta asfalt çalışması yapan belediyemize teşekkür ederek memnuiyetlerini dile getirdiler.

01 Eylül 2021