Belediyemiz altyapı çalışmalarına devam ediyor

Belediyemiz, Gazi Caddesi ve Mehmet Akif Ersoy Sokaklarda altyapı çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.

Şehrin alt yapısını güçlendirmek ve yeni yerleşim alanlarında uzun ömürlü bir alt yapı sağlamak amacıyla çalışmalarına devam eden belediyemiz, Gazi Caddesi üzerinde Sağlık Meslek Yüksekokulu’ndan Şehitliğe kadar olan bölgede 920 metre kanalizasyon hat çalışması gerekleştiriyor. Ayrıca yeni yerleşim alanlarının da alt yapı çalışmalarını titizlikle sürdüren Çorum Belediyesi, Mehmet Akif Ersoy 28. Sokakta kanalizasyon hattı çalışması yapıyor.

Altyapı çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte asfalt çalışmalarının başlayacağını ifade eden Belediye Başkan Vekilimiz İsmail Yağbat, “Yağmursuyu, kanalizasyon, park ve asfalt gibi altyapı çalışmalarımız ihtiyaç duyulan bölgelerde tüm hızıyla devam ediyor” diye konuştu.

22 Temmuz 2020