Belediye kaldırımlarda onarım çalışması yapıyor

Belediyemiz, şehrin muhtelif yerlerinde kış aylarında yağışlardan ve dondan dolayı zarar gören kaldırımlarda onarım çalışmalarına devam ediyor.

Kış aylarında kaldırım taşlarının kar yağışı ve don olaylarından deforme olduğunu söyleyen Belediye Başkan Yardımcımız Zübeyir Tuncel, mevsimlik ısı değişimleri ve yağışlardan etkilenen yol ve kaldırımlarda yenileme çalışmaları başlattıklarını belirtti. Tuncel, doğalgaz, elektrik ve telefon altyapı çalışmaları sırasında da kaldırımlarda bozulmaların meydana geldiğini dile getirerek “Tespit ettiğimiz yerlerde kaldırım yenileme çalışmaları yapıyoruz. Hemşehrilerimizden gelen bu yöndeki talepleri de ilgili arkadaşlarımız değerlendiriyor. Durmadan, yorulmadan hizmet üretmeye, şehrimizi güzelleştirmeye devam ediyoruz” dedi.

06 Mart 2020