Belediye ibadethanelerin temizliğini aralıksız sürdürüyor

Çorum Belediyesi şehirde bulunan ibadethanelerin temizliğini aralıksız sürdürüyor.

Temizliğiyle ünlenen şehrimizin bu imajını pekiştirmek için çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz, diyen Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın: “İbadethanelerimiz bizim için önemli.Dinimiz bize temiz olmayı emrediyor.Bu yüzden camilerimize önem veriyoruz ve oraların temizliği de bizden soruluyor. Şehrimizin genelinde bulunan  89 camii, 34 mescit, 29 Kur’an Kursu ve 1 Cemevi ile birlikte toplamda  153  ibadethanemizin mihrap, mimber, cam ve pencereler, kalorifer petekleri gibi temizlenmesi gereken ne varsa ekiplerimiz tertemiz yapıyor. Beytullah’ın şubesi olan camilerimizi pırıl pırıl yapmak için çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz” dedi.

14 Kasım 2019