Başkan Külcü, kadınlara referandumla ilgili bilgi verdi

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Buhara Kadın Kültür ve Sanat Merkezi’nde düzenlenen programda kadınlara hitap etti. Referandumla yapılacak değişiklikleri kadınlara anlattı.

Bu değişiklik meselesinin 40 yıldır bu ülkede konuşulduğunu ama bir türlü cesaret edilemediğini ifade eden Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, “Yapılmak istenen iş kolay bir iş değil! 1982 Anayasası ile kurulmuş olan vesayet sistemini bozmak için yola çıkıyorsun, gizli hükümet ortaklarının çıkarları sarsılıyor. Bundan dolayı da milletin kafasını karıştırmak için türlü yalanlar uyduruyorlar. Örneğin Rejim değişecek diyorlar, yalan. Bizim 1923’te kurulan Cumhuriyet rejimi ile hiçbir problemimiz yok. Bizim derdimiz iki başlı olan bu yönetim şekliyle.” dedi.

Kadınlara yaptığı konuşmada, çift başlılığın ortadan kaldırılacağını belirten Başkan Külcü, yüzde 50 oydan bir fazlasını alan adayın Cumhurbaşkanı olacağını ve güvenoyunu da milletten alarak hükumetin başına geçeceğini söyledi.

09 Mayıs 2017