Başkan Gül, “Oğuzlar bizim incimiz”

AK Parti Oğuzlar İlçe Başkanı M.Ali Ekmekçi ve yönetimi, Belediye Başkanı Zeki Gül’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Oğuzlar bizim incimiz diyen Belediye Başkanı Zeki Gül, yöneticiler olarak Oğuzlar’ımızı Türkiye’ye ve dünyaya tanıtmalıyız. 40 km kıyı şeridi olan sanki Boğaziçi’nin görüntüsünü veren bu güzelliği herkese göstermeliyiz. Ceviz konusunda da Oğuzlar, Türkiye’de çok mükemmel bir yere sahip. Şehrimizi ve ilçelerimizi en güzel şekilde tanıtmak için birlikte çalışmaya devam edeceğiz. Ziyaretimize gelen kardeşlerimize çok teşekkür ediyorum dedi.

Çorum Belediyesi olarak Oğuzlar’a önemli katkılarınız oldu diyen AK Parti Oğuzlar İlçe Başkanı M.Ali Ekmekçi ise bu katkılarınızın devam edeceğine inanıyoruz. Biz Oğuzlar AK Parti teşkilatı olarak size görevinizde başarılar diliyoruz. Allah güzel ve hayırlı hizmetler yapmayı nasip etsin diye konuştu.

16 Şubat 2018