Başkan Gül, Başaranhıncal’ı ziyaret etti

Belediye Başkanı Zeki Gül, TSO Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Başaranhıncal’a iade-i ziyarette bulundu.

Belediye Başkanı Zeki Gül, 1 Nisan 2018 (Pazar günü) yapılacak olan oda seçimi için Başaranhıncal’a başarılar diledi. Gül ve Başaranhıncal, ortak paydalarının Çorum’un ilerlemesi ve  kalkınması olduğunu, bu konuda kurumlar olarak üzerlerine düşen görevi yerine getirmeye devam edeceklerini dile getirdi.

Başaranhıncal, “Belediye Başkanlığı’ndan önce 9 yıldır Başkan Yardımcılığı görevinde yapmış olduğu hizmetler için kendisine  teşekkür ediyor, başkanlığı döneminde de yapacağı çalışmaların ilimiz için önemli katkılar ve değerler oluşturacağına inanıyoruz. İş dünyası olarak her türlü desteğe hazırız.” dedi.

27 Mart 2018