Bakan Kasapoğlu, Çorum Belediyesi’ni ziyaret etti

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Çorum Belediyesi’ni ziyaret etti.

Belediye Başkanı Zeki Gül, belediye olarak Çorum’a yapılan spor yatırımları hakkında Bakan Kasapoğlu’na bilgi verdi. Şehrimize yapılması gereken spor yatırımları konusunda da destek istedi.

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Çorum Belediyesi’nin spor yatırımlarını çok beğendiğini söyleyerek özellikle Binicilik Tesisi, Mahalle Spor Salonları ve Kentpark’ta bulunan spor sahalarının diğer belediyelere de örnek olmasını temenni etti.

Ziyarette Bakan Kasapoğlu’na, AK Parti Milletvekilleri Ahmet Sami Ceylan, Oğuzhan Kaya,Erol Kavuncu ve AK Parti İl Başkanı Yusuf Ahlatcı,Ak Parti Belediye Başkan Adayı Halil İbrahim Aşgın da eşlik etti.

25 Şubat 2019