Asfalt çalışmalarına aralıksız devam ediyoruz

Yol çalışmalarını tüm hızıyla devam ettiren Belediyemiz, sıcak asfalt çalışmalarının yanı sıra sathi kaplama (Soğuk asfalt) çalışmalarına da aralıksız devam ediyor.

Çorum’un her yerinde çalışmalarına ara vermeden devam eden ekiplerimiz, Çepni Mahallesi’nde 650 metrelik alanda sathi kaplama çalışmalarını tamamladı. Şehrin hızla gelişmekte olan bölgelerinden olan Hıdırlık Caddesi’ni İskilip Caddesi’ne bağlayan İskilip 1. Cadde’de 200 metre uzunluğunda sathi kaplama çalışması yapan belediye ekipleri, bölgedeki çalışmalarını bugün itibariyle tamamladı. Aynı zamanda ekipler, Fen Lisesi 35. Sokak’ta 450 metre uzunluğunda sathi kaplama çalışmasını da tamamladı. Belediyemizin şehir genelinde altyapı çalışmalarına devam ettiğini söyleyen Belediye Başkan Yardımcısı Alper Zahir, ‘’ Yol yapım ve bakım hizmetlerimize aralıksız devam ediyoruz. Vatandaşlarımızın daha kaliteli yollar kullanmaları için dur durak bilmeden çalışıyoruz. Ekiplerimiz, hızlı bir şekilde çalışmalarını titizlikle sürdürmektedir. Mevsim şartları müsaade ettikçe altyapı çalışmalarımıza devam edeceğiz.” dedi. Yeni yollarımız, vatandaşlarımıza hayırlı olsun” dedi.

29 Eylül 2020