9. Akıl Oyunları’nda ödüller sahiplerini buldu

Çorum Belediyesi ile Milli Eğitim Müdürlüğü’nün bu yıl 9.sunu düzenlediği akıl oyunlarında ödüller sahiplerini buldu.

Çorum Belediyesi Buhara Kültür Merkezi’nde gerçekleşen ödül törenine Belediye Başkan Yardımcısı Turhan Candan, İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük, okul müdürleri, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Programda bir konuşma yapan İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük, Çorum Belediyesi ile ortaklaşa akıl oyunları projesi yürüttüklerini belirterek, “Okullarımızda yöneticilerimiz, öğretmenlerimiz destek oluyorlar. Okul binalarımız iyileştirirken bir yandan da öğrenci merkezli düşünüyoruz. Akademik başarıya ulaşmada sosyal, kültürel, faaliyetler önemli. Bundan sonra bu tür faaliyetler daha çok olacak. Burada kaybeden yok herkes kazanmış durumda. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.”dedi.

Belediye Başkan Yardımcısı Turhan Candan ise,”İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz ile pek çok proje gerçekleştiriyoruz. Çocuklarımız hizmetin en güzelini hak ediyor. Bu yarışmalarla öğrencilerimiz nelere odaklanmaları gerektiğini öğreniyorlar. Bu yarışmada emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.”diye konuştu.

Becerikli Yapılar, Reversi, Satranç, Mangala, Abolone, Hedef 5 ve Koridor olmak üzere 7 branşta yarışarak dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi. 9. Akıl Oyunları yarışmalarına 49 ilkokul ve ortaokul olmak üzere 777 öğrenci katıldı.

14 Ocak 2019