3. Birimler Arası Halı Saha Futbol Turnuvası’nda kuralar çekildi

Belediyemiz tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenecek olan birimler arası halı saha futbol turnuvasının kurası çekildi. Kura çekim töreninde takım temsilcileri kura çekerek gruplarını belirledi.

Turgut Özal Konferans Salonunda yapılan kura çekimine Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Haşim Eğer, ASKF Başkanı Sefer Kurtaran, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mustafa Ercan, Tesisler Müdürü Mahmut Yabacıoğlu ve takım temsilcileri katıldı.

Belediyenin spora yaptığı yatırımlarla son yıllarda Çorum’da spor alanında köklü değişimlerin yaşandığını ifade eden Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül, “Belediye çalışanlarımızın sporla bu kadar iç içe olmaları bizi mutlu ediyor. Belediyemizdeki her bir birimin bir iki tane futbol takımı çıkartacak kadar sporla ilgili olması bizi çok güzel.” dedi.

Bu turnuvanın centilmence geçmesi temennisinde bulunan Zeki Gül, “Turnuvada herhangi birsakatlık yaşanmamasını temenni ediyorum. Tüm takımlarımıza başarılar diliyorum” dedi.

3. Birimler Arası Halı Saha Futbol Turnuvasında bu yıl 20 takım ve 228 kişi mücadele edecek.

11 Mayıs 2017