Çorum Belediyesi | İyi Hizmet, İyi Gelecek

TÜRKAN MÜEZZİNOĞLU

Tarih: 21 Eylül 2017

Konum: MERKEZ ULU MEZARLIK

Merhum Cavit MÜEZZİNOĞLU’ nun eşi, Doktor  Ahmet MÜEZZİNOĞLU, Öğretmen Nesrin KILIK, Öğretmen Nermin DENİZOĞLU ve Öğretmen Nevin ERDEMLİ’ nin annesi; Türkan MÜEZZİNOĞLU vefat etmiştir. Allah Rahmet eylesin.

ŞEHRİBAN TÜRKSAL

Tarih: 21 Eylül 2017

Konum: MERKEZ ULU MEZARLIK

Kutluca Köyü’ nden gelme, Hüseyin TÜRKSAL’ ın eşi, Ahmet TÜRKSAL’ ın annesi; Şehriban TÜRKSAL vefat etmiştir. Allah Rahmet eylesin.

ELVAN ERCİ

Tarih: 20 Eylül 2017

Zaman: ÖĞLE NAMAZI / ABDİBEY CAMİ

Konum: MERKEZ ÇİFTLİK MEZARLIĞI

Çomarbaşı Köyü’ nden gelme, Emdosan’ dan emekli Ali İhsan, Arslan, Hasan, Ferhan ve Elif  ERCİ’ nin babası; Elvan ERCİ vefat etmiştir. Allah Rahmet eylesin.

HÜSEYİN DİLBİLMEZ

Tarih: 19 Eylül 2017

Zaman: 12:30 HACI BEKTAŞİ K.V.

Konum: GÜVENLİ KÖYÜ

Merhum Muharrem DİLBİLMEZ’ in oğlu; Hüseyin DİLBİLMEZ vefat etmiştir. Allah Rahmet eylesin.

TUBA KAMBUR

Konum: MERKEZ ULU MEZARLIK

Aksungur Köyü’ nden gelme, Celal ve Türkan KAMBUR’ un kızı, Malik ve Kübra KAMBUR’ un kardeşi; Tuba KAMBUR vefat etmiştir. Allah Rahmet eylesin.

SATILMIŞ İŞLER

Zaman: İKİNDİ NAMAZI

Konum: TUTUŞ KÖYÜ

Dodurga, Tutuş Köyü’ nden, Mehmet İŞLER’ in oğlu, Ekrem, Ali, Sadık ve Hasan İŞLER’ in babası; Satılmış İŞLER vefat etmiştir. Allah Rahmet eylesin.

HAKKI DOĞAN

Zaman: ÖĞLE NAMAZI/ ABDİBEYCAMİ

Konum: BERK KÖYÜ

Berk köyünden gelme, Celal ve Nurettin DOĞAN’ın babası, Maden işletmesinden emekli , Hakkı DOĞAN vefat etmiştir. Allah Rahmet eylesin.

GÜLTEN SAYDAN

Zaman: ÖĞLE NAMAZI

Konum: ÇİFTLİK KÖYÜ

Dodurga, Çiftlik Köyü’ nden gelme, Atıf SAYDAN’ ın eşi, Çorum Belediyesi çalışanı Murat SAYDAN’ ın annesi; Gülten SAYDAN vefat etmiştir. Allah Rahmet eylesin.

ŞÜKRÜ BAYRAKLI

Zaman: İKİNDİ NAMAZI

Konum: SEYDİM KÖYÜ

Seydim Köyü’ nden gelme, Şükrü ve Güldane BAYRAKLI’ nın oğlu, Gökhan ve Ferhat BAYRAKLI’ nın babası, Davulcu Esnafından; Şükrü BAYRAKLI vefat etmiştir. Allah Rahmet eylesin.

ŞAZİYE ACAR

Zaman: ÖĞLE NAMAZI

Konum: PAŞAKÖY

Hurdacı Esnafından Yusuf ACAR ve Kalıpçı Esnafından Mehmet ACAR’ ın annesi; Şaziye ACAR vefat etmiştir. Allah Rahmet eylesin.