Çorum Belediyesi | İyi Hizmet, İyi Gelecek

Tarih: 21 Temmuz 2017

Zaman: CUMA NAMAZI / ULU CAMİ

Konum: MERKEZ ULU MEZARLIK

Sağlık Müdürlüğü çalışanı Bülent GÖKMEN ile Nur Kuaför sahibi İlknur ve Gülgün GÖKMEN’ in babası; Selahattin GÖKMEN vefat etmiştir. Allah Rahmet eylesin.

DURSUN YILDIRIM

Zaman: İKİNDİ NAMAZI/ ABDİBEYCAMİ

Konum: İSMAİLKÖY

İsmail köyden gelme, Murat  YILDIRIM!ın babası, Ali GÜRSOY’un kayınpederi Yılmaz ve Abdullah YILDIRIM’ın amcası, Ergül, Gülüzar ve Nergül’ün babası, Dursun YILDIRIM vefat etmiştir. Allah Rahmet eylesin.

ESMA ÖZGÜDEN

Konum: DENİZ KÖYÜ

Büyükgülücek köyünden gelme, Abdullah YALMAN’ın ablası, Mikail ÖZGÜDEN’in annesi, Esma ÖZGÜDEN vefat etmiştir. Allah Rahmet eylesin.

İBRAHİM HAMUTUN

Zaman: ÖĞLE NAMAZI/ULUCAMİ

Konum: MERKEZ/ ÇİFTLİK MEZARLIĞI

Sanayi esnafından çadırcı Ali HAMUTUN’un babası, Murat HAMUTUN’un amcası, Saraç İbrahim HAMUTUN vefat etmiştir. Allah Rahmet eylesin.

CAVİT DEMİRAY

Konum: UĞRAK KÖYÜ

Uğrak köyünden gelme, Öğretmen Burak DEMİRAY’ın babası, berber esnafından Tahir TUZCU’nun kayınpederi, Cavit DEMİRAY  vefat etmiştir. Allah Rahmet eylesin.

MUHSİN EKE

Konum: SARİMBEY KÖYÜ

Sarimbey köyünden Serpil, Ali, Medine ve Mehmet EKE’nin babası,  merhume Hatun EKE’nin eşi, Bektaş EKE’nin amcası, Muhsin EKE  vefat etmiştir. Allah Rahmet eylesin.

SÜLEYMAN KACABAŞ

Konum: ÇOMARBAŞI KÖYÜ

Çorum belediyesinden emekli, Hacı KOCABAŞ’ın babası, Süleyman KOÇABAŞ vefat etmiştir. Allah Rahmet eylesin.

İBRAHİM KAYNAK

Zaman: 11:00 HACI BEKTAŞİ VELİ K.V

Konum: KAVACIK KÖYÜ

Kavacık köyünden gelme, Duran KAYNAK’ın babası, Hüsewyin ÖZÜNEL, Ahmet PANCARCI ve İbrahim METİN’in kayınpederi,  İbrahim KAYNAK vefat etmiştir. Allah Rahmet eylesin.

SEDEF BAZ

Konum: ALACA ÇEVRELİ KÖYÜ

Alaca Çevreli köyünden ,  Şentürk ve Öztürk BAZ’ın annesi, merhum Ali  BAZ’ın eşi, Sedef BAZ vefat etmiştir. Allah Rahmet eylesin.

ZEYNEP TERCAN

Zaman: 11:00 HACI BEKTAŞİ VELİ K.V

Konum: BÜYÜKKEŞLİK KÖYÜ

Büyükkeşlik köyünden  Haydar, Mehmet, Müslüm, Kazım ve Hüseyin TERCAN’ın annesi, Zeynep TERCAN vefat etmiştir. Allah Rahmet eylesin.