Çorum Belediyesi | İyi Hizmet, İyi Gelecek

Vefat Edenler

ELİF AYDIN

Vefat Tarihi: 24 Nisan 2017

Defin Zamanı: 12:00 HACI BEKTAŞİ K.V.

Defin Yeri: SERBAN KÖYÜ

Serban Köyü’ nden, Bektaş AYDIN’ ın annesi; Elif AYDIN vefat etmiştir. Allah Rahmet eylesin.

AYŞE YILDIZ

Defin Zamanı: ÖĞLE NAMAZI / ULU CAMİ

Defin Yeri: MERKEZ ULU MEZARLIK

Zafer YILDIZ’ ın eşi, Yasin YILDIZ’ ın annesi; Ayşe YILDIZ vefat etmiştir. Allah Rahmet eylesin.

İSMAİL DEMİREL

Defin Yeri: ELMAPINAR KÖYÜ

Mecitözü, Elmapınar Köyü’ nden gelme, Müftülük Personeli Yaşar DEMİREL’ in babası; İsmail DEMİREL vefat etmiştir. Allah Rahmet eylesin.

ŞÜKRÜ BULGUR

Defin Zamanı: 11:00 NADIK CEM EVİ

Defin Yeri: YOĞUNPELİT KÖYÜ

Çorum Belediyesi’ nden emekli Celal DALGIÇ’ ın kardeşi, Kuaför  Ahmet, Erkan, Hasan, Hüseyin ve Müteahhit Ali BULGUR’ un amcası; Şükrü BULGUR vefat etmiştir. Allah Rahmet eylesin.

RIZA ÇETİN

Defin Zamanı: İKİNDİ NAMAZI

Defin Yeri: SEYDİM KÖYÜ

Seydim Köyü’ nden gelme, Nurettin ÇETİN’ in oğlu; Rıza ÇETİN vefat etmiştir. Allah Rahmet eylesin.

DURSUN ŞEN

Defin Zamanı: ÖĞLE NAMAZI / ULU CAMİ

Defin Yeri: MERKEZ ULU MEZARLIK

Aliki Köyü’ nden gelme, Kalıpçı Gazi, Muhsin ve Turan ŞEN’ in babası; Dursun ŞEN vefat etmiştir. Allah Rahmet eylesin.

NURİYE KILIÇ

Defin Yeri: ELMAPINAR KÖYÜ

Elmapınar Köyü’ nden, Kılıç İnşaat Sahibi Mustafa KILIÇ’ ın eşi, Murat KILIÇ’ ın annesi; Nuriye KILIÇ vefat etmiştir. Allah Rahmet eylesin.

HATİCE ÇETİN

Vefat Tarihi: 22 Nisan 2017

Defin Yeri: BUĞRALU KÖYÜ

Kınık Köyü’ nden gelme, Haşim, Murat ve Arif DEMİRAĞ’ ın annannesi; Hatice ÇETİN vefat etmiştir. Allah Rahmet eylesin.

ASLAN ERDOĞAN

Vefat Tarihi: 22 Nisan 2017

Defin Yeri: MECİTÖZÜ

Buharaevler Mahalle Muhtarı ve Muhtarlar Derneği Başkanı Abdulkadir ERDOĞAN’ ın amcası, Mecitözü’ nden Osman ERDOĞAN’ ın babası; Aslan ERDOĞAN vefat etmiştir. Allah Rahmet eylesin.

ERTAN ŞENOL

Vefat Tarihi: 21 Nisan 2017

Defin Zamanı: 11:00 HACI BEKTAŞİ K.V.

Defin Yeri: ACIPINAR KÖYÜ

Acıpınar Köyü’ nden gelme, Yaşar ŞENOL’ un oğlu, Erhan ve Dilek ŞENOL’ un kardeşi; Ertan ŞENOL vefat etmiştir. Allah Rahmet eylesin.