Çorum Belediyesi | İyi Hizmet, İyi Gelecek

HAYDAR SOLAKOĞLU

Zaman: 11:00 EHLİBEYT CAMİ

Konum: ERDEK KÖYÜ

Mehmet ve İsmail SOLAKOĞLU’ nun kardeşi; Haydar SOLAKOĞLU vefat etmiştir. Allah Rahmet eylesin.

HASAN DEMİRCİ

Zaman: 11:00

Konum: ÇANAKÇI KÖYÜ

Çanakçı Köyü’ nden gelme, Gülistan, Suzan, Ali ve Hasan DEMİRCİ’ nin babası,  Ahmet ve Hüseyin DEMİRCİ’ nin amcası; Hasan DEMİRCİ vefat etmiştir. Allah RAhmet eylesin.

ŞEVKİ ELİTOK

Zaman: İKİNDİ NAMAZI / ULU CAMİ

Konum: MERKEZ ULU MEZARLIK

Mehmetçik Lisesi Öğretmeni Selçuk ELİTOK’ un babası, Ahmet TOLA ve Abdullah BENLİ’ nin eniştesi; Şevki ELİTOK vefat etmiştir. Allah Rahmet eylesin.

ESMA ASLAN

Tarih: 23 Mayıs 2017

Zaman: 10:30 HACI BEKTAŞİ K.V.

Konum: ASAR KÖYÜ

Ortaköy, Asar Köyü’ nden gelme, Öğretmen İsmail ASLAN’ ın eşi, Öğretmen Ergül ASLAN, Erdal ve Sultan ASLAN’ ın annesi; Esma ASLAN vefat etmiştir. Allah Rahmet eylesin.

ABDULLAH DÜLGER

Konum: OVASARAY KÖYÜ

Ovasaray Köyü’ nden, İstanbul Büyükşehir Belediyesi çalışanı Osman DÜLGER ve Kuaför Esnafından Hakan DÜLGER’ in  babası, Marangoz Esnafından Ahmet DÜLGER’ in kardeşi; Abdullah DÜLGER vefat etmiştir. Allah Rahmet eylesin.

AZİME ALKAN

Zaman: ÖĞLE NAMAZI / ULU CAMİ

Konum: BEKİŞ KÖYÜ

Bekiş Köyü’ nden, Aynur GÜNDOĞDU, Sevil YILMAZ, Tuncay ALKAN ve İsmail ALKAN’ ın annesi, Köy Hizmetleri’ nden emekli; Azime ALKAN vefat etmiştir. Allah Rahmet eylesin.

MEHMET COŞKUN

Konum: YUKARISARILIK KÖYÜ

Ece Seramik çalışanı Fatih COŞKUN’ un babası,  Adliye çalıanı Osman UÇUM ve Ramazan UÇUM’ un eniştesi; Mehmet COŞKUN vefat etmiştir. Allah Rahmet eylesin.

VEYSEL ERDEMİR

Zaman: İKİNDİ NAMAZI

Konum: ESKİCEKÖY

Eskiceköy’ den gelme, 19 Mayıs İlköğretim Okulu çalışanı Mevlüt ERDEMİR’ in babası; Veysel ERDEMİR vefat etmiştir. Allah Rahmet eylesin.

MERYEM BOZKURT

Konum: BUĞDÜZ KÖYÜ

Buğdüz Köyü’ nden gelme, Lütfi BOZKURT’ un eşi; Meryem BOZKURT vefat etmiştir. Allah Rahmet eylesin.

PAKİZE USLU

Zaman: İKİNDİ NAMAZI/ ULUCAMİ

Konum: MERKEZ/ ULU MEZARLIK

Hacı Musa köyünden gelme, Cengiz USLU ve eski mağzacı  Gülay USLU”nun kızı, Tekstil mühendisi, Oğuzhan USLU”nun  ablası, öğretmen Pakize USLU vefat etmiştir. Allah Rahmet eylesin.