Çorum Belediyesi | İyi Hizmet, İyi Gelecek

Vefat Edenler

SEVCAN KAYA

Tarih: 23 Haziran 2017

Zaman: 11:00 HACI BEKTAŞİ K.V.

Konum: ARPALIK KÖYÜ

Arpalık Köyü’ nden gelme, Zeynal KAYA’ nın oğlu, Yıldız ÖZBAHAR, Deniz GÜL ve Hasan KAYA’ nın kardeşi; Sevcan KAYA vefat etmiştir. Allah Rahmet eylesin.

ELMAS DİLEKÇİ

Zaman: CUMA NAMAZI / ULU CAMİ

Konum: MERKEZ ÇİFTLİK MEZARLIĞI

Feruz Köyü’ nden gelme, Ali DİLEKÇİ’ nin eşi, Selim, Çetin ve İsa DİLEKÇİ’ nin annesi, İbrahim ve Kadir BORUCU’ nun kardeşi, Dursun ÇELİK’ in kayınvalidesi; Elmas DİLEKÇİ vefat etmiştir. Allah Rahmet eylesin.

SULTAN KALKAN

Zaman: İKİNDİ NAMAZI

Konum: DAĞKARAPINAR KÖYÜ

Dağkarapınar Köyü’ nden gelme, Mustafa, Osman, Rasim ve İsmail KALKAN’ ın annesi; Sultan KALKAN vefat etmiştir. Allah Rahmet  eylesin.

HAYRİYE ÖZTORUN

Tarih: 22 Haziran 2017

Zaman: 11:00 HACI BEKTAŞİ K.V.

Konum: ÖMERBEY KÖYÜ

Ömerbey Köyü’ nden gelme, Servisçi ve Bakkal Esnafından Hayrettin ve İsmail KAYA, Karoserci Esnafından Yaşar KARTAL ve Şerife KAMBER’ in annesi; Hayriye ÖZTORUN vefat etmiştir. Allah Rahmet eylesin.

FİRAZ EKER

Zaman: ÖĞLE NAMAZI

Konum: TESLİM KÖYÜ

Teslim Köyü’ nden gelme, Bahabey caddesi Ali Baba sahibi Ali EKER’ in annesi; Firaz EKER vefat etmiştir. Allah Rahmet eylesin.

MENEKŞE YAVUZ

Zaman: ÖĞLE NAMAZI

Konum: BÜYÜKDİVAN KÖYÜ

Büyükdivan Köyü’ nden gelme, Merhum Ahmet YAVUZ’ un eşi, Mahmut YAVUZ’ un babannesi; Menekşe YAVUZ vefat etmiştir. Allah Rahmet eylesin.

DÖNDÜ BIYIK

Zaman: ÖĞLE NAMAZI / ULU CAMİ

Konum: MERKEZ ULU MEZARLIK

Hacıahmetderesi Köyü’ nden gelme, Kardeşler Pide Fırını sahibi Mustafa BIYIK ve Cemal BIYIK’ ın annesi, Halit ve Mustafa ÇAĞDAŞ’ ın annannesi, Ömer ÖZ’ ün kayınvalidesi; Döndü BIYIK vefat etmiştir. Allah Rahmet eylesin.

NAZİFE YILDIRIM

Zaman: İKİNDİ NAMAZI / ABDİBEY CAMİ

Konum: HAMAMLIÇAYKÖY

Hamamlıçayköy’ den gelme, Şerafettin YILDIRIM’ ın eşi, Merkez Valisi Murat YILDIRIM, Arzu TAHTA, Sevgi YILDIZ ve Ayten YILDIRIM NAYMAN’ ın annesi; Nazife YILDIRIM vefat etmiştir. Allah Rahmet eylesin.

HANİFE KARATAŞ

Zaman: İKİNDİ NAMAZI / ABDİBEY CAMİ

Konum: MERKEZ ÇİFTLİK MEZARLIĞI

Amasya, Gümüş Kasabası’ ndan gelme, Merhum Ahmet KARATAŞ’ ın eşi, Çorum Belediyesi Fen İşleri Asfalt Şantiyesi çalışanı Hasan KARATAŞ ile Ümmühan, Yusuf ve Dursun KARATAŞ’ ın annesi, Çorum Belediyesi çalışanı Salim SARIGÜL ve Devlet Hastanesi çalışanı İbrahim SARIGÜL’ ün annannesi; Hanife KARATAŞ vefat etmiştir. Allah Rahmet eylesin.

AYDIN DOĞAN

Tarih: 21 Haziran 2017

Zaman: İKİNDİ NAMAZI

Konum: OVASARAY KÖYÜ

Ovasaray Köyü’ nden gelme; Kamil DOĞAN’ ın kardeşi; Aydın DOĞAN vefat etmiştir. Allah Rahmet eylesin.