Mahalle mescitlerinin ihalesi tamamladı

Belediyemiz tarafından şehrin 7 noktasına yapılacak mahalle mescitlerinden 3 tanesinin ihalesi 26 Aralık'ta yapılmıştı. Geri kalan 4 mahalle mescidinin ihalesi de dün yapıldı.

Bişkek Caddesi Silmkent ve Dr. İlhan Gürel Caddelerine yapılacak mahalle mescitlerinin ihalesinin ardından dün de Bağcılar Caddesi, Çiftlik Mezarlığı yanı, Gülabibey Mahallesi, Pazartesi Pazarı yanına yapılacak 4 mahalle mescidinin ihalesi yapıldı.

Saat 11.00'da Belediye İhale Salonu'nda Leyla Sayın başkanlığında gerçekleştirilen ihaleye dört firma katıldı.

Yaklaşık maliyetin 6 milyon 163 bin ihalede, en düşük teklifi 5 milyon 298 bin TL teklifle DörtçelikPVC  verdi.

İhalede ayrıca Yeşilyurt İnşaat 5 milyon 636 bin TL, Servan İnşaat 5 milyon 820 bin TL, bin TL ve Asım Tuna ile Şahiner İnşaat iş ortaklığı 5 milyon 643 bin TL teklif verdi.

İhalenin sonucu yapılacak olan değerlendirmenin ardından açıklanacak.

Kategori : Haberler

: Word Dosyası Olarak İndir