Belediyemizden rekor bütçe...

Belediyemiz 2011 yılı tahmini bütçesi 140 milyon 193 bin TL olarak onaylandı. Dün gerçekleştirilen Kasım ayı ikinci oturumunda tek gündem maddesi ile bir araya gelen Belediye Meclisi, bütçe kalemlerini oyladı.

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’nün başkanlığında başlayıp, Meclis Başkanvekili Muharrem Uzunoğlu’nun başkanlığı ile devam eden toplantı saat 14,00’te başladı.

Başkan Külcü yaptığı konuşmada, Çorum Belediyesi’nin yatırım yapan bir belediye olarak, bütçesini artıran bir yapıda olduğunu, 2011 performans programında yatırım planlarının ağırlıkta olduğunu ifade etti.

2010 yılı bütçesi 125 milyon 583 bin TL olan Çorum Belediyesi, 2011 yılı tahmini bütçesini % 11,6’lık bir artışla 140 milyon 193 bin TL olarak belirledi.

CHP Belediye Meclis Üyesi Yusuf Şişman, bütçe ile ilgili yaptığı konuşmasında, 2011 yılı bütçesinin ve performans programının hayırlı olmasını dileyerek, yapılacak harcamaların dikkatle yapılmasını temenni ettiğini söyledi.

Başkan Külcü oylama başladığı sırada, Meclis Başkanlığı görevini Meclis Başkanvekili Muharrem Uzunoğlu’na bırakarak meclisten ayrıldı.

Yapılan oylama ile 2011 yılı bütçesi kabul edildi.

Kategori : Haberler

: Word Dosyası Olarak İndir