Çorum Belediyesi | İyi Hizmet, İyi Gelecek

44. Hitit Rallisi sona erdi

Çorum Belediyesi ve Ankara Otomobil Sporları Kulübü’nün (ANOK) iş birliği ile düzenlenen 44. Hitit Rallisi yapılan ödül töreni ile sona erdi.

Yarışlar sonunda genel klasmanda dereceye giren Hakan Ertarman-Can Hergüner, Emrah Ali Başol-Gürkal Menderes, Erkan Yanıkoğlu-Bora Yılmaz, Kategori 1’de dereceye giren Emrah Ali Başol-Gürkal Menderes, Mert Gür-Ege Can Ünlü, Özcan Öz-İlker Çaçen, Kategori 2’de dereceye giren Hakan Ertarman-Can Hergüner, İlhan Mutluay-Cumhur Önder, E.Önder Akcengiz-Anıl Güventürk, Kategori 3’de dereceye giren Mustafa Nüvit KarakaşlıGöktuğ Halis Tunçay, Salih Uzunorman-Utku Güloğlu, Özlem Uludağ Gülcan-Pamir Ozantürk, Kategori 4’de dereceye giren Erkan Yanıkoğlu-Bora Yılmaz, Murat Güray-Bora Yakın ve İrfan Tatlıcılar-Levent Tatlıcı’ya kupaları Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Gençlik Spor İl Müdürü Haşim Eğer ve protokol üyeleri tarafından verildi.